Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

4,6 213 hodnocení
5
173x
4
20x
3
10x
2
4x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.12.2011
+ tato prodejna je v mém regionu
- nevím o slabinách

ostatním obchod doporučuji,perfektní komunikace se zákazníkem
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi!
Avatar autora | 13.12.2011
+ Levné
- Delší dodací doba

doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši recenzi. Ano, doba dodání je u některých položek delší než 5 dní.
Avatar autora | 27.11.2011
+ vstřícnost, rychlost, dobrá komunikace

Velmi spokojená
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši recenzi!
Avatar autora | 24.11.2011
+ Nízké ceny,přehledný nákup,telefonický kontakt a upřesnění objednávky.
- Z mého pohledu nemá.

Doporučuji k nákupům přes internet.Ochota a komunikace s klientem,rychlá dodávka.Prostě spolehlivé!
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši recenzi!
Avatar autora | 24.11.2011
- Nenazvala bych to slabinou, ale nebyla jsem spokojena se zabalenim zbozi. Helmu mam jako darek, bohuzel krabice nebyla zabalena a veskere udaje (adresa odesilatele i nase) byla napsana primo na krabici a jeste prelepena nevzhlednou hnedou lepici paskou.Proto i me prumerne hodnoceni co se tyce kvality dopravy.

Velmi dobre, rychle dodani a komunikace. Velmi prijemne ceny.
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši recenzi.
Avatar autora | 14.11.2011
+ ma dobry ceny
- žadne

super
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za stručnou a kladnou recenzi našeho obchodu.
Avatar autora | 22.10.2011
+ Nevím...
- Sháněla jsem koplnetní vybaveni na kone ve stejne barve meli jste jen uzdecku a nic jineho ale to i ostatni shopy uzdecku mam odvas, poprsak zas od nekoho jineho, dedlo od nekoho jineho atd mrzi me ze neexistuji jedine potreby kde by se to dalo koupit vse naraz.
- nedoporucila bych ho protoze by tamm zakaznik stejne nenasel to co hleda. musim takhle platit postovne presne 5x

sehnala jsem u vas uzdecku barvy kterou jsem potrebovala, ale nejsem si jista kvalitou, prijde mi ze je ti snad z papiroveho kartonu. komunikace byla dobra. ani nevim . je velka konkurence e-shopu kazdy si vaberesam podl ceny a podle toho co hleda.
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Velmi nás mrzí, že jste nebyla s naším obchodem spokojena. Nabízíme však také individuální objednávky např. barevně laděné sety či jiné barvy než jsou uvedené někdy v nabídce. Co se uzdečky týče, vybrala jste si uzdečku zn. Daslo a ta je v prvotřídní kvalitě z lakované kůže a s nerez přezkami!
Avatar autora | 25.9.2011
+ příjený personál
+ vcelku rozmanitá nábítka tboží
- Zatím nevím. je to můj první nákup

Vřele bych doporučil
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi!
Avatar autora | 19.9.2011
+ Nejnižší cena je to nejlepší internet. Obchod s konskymi potřebami
- Nevím o nich

Vřele doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi!
Avatar autora | 26.8.2011
+ Osobní vyzvednutí po objednávce na internetu, rychlost a velký výběr.

Doporučuji a v budoucnu rozhodně opět využiju.
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za kladnou recenzi!
Avatar autora | 23.8.2011
+ Kvalita
+ Rychlost
- žádné

Spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za kladnou recenzi!
Avatar autora | 23.8.2011
+ Dobré ceny
+ KVALITNÍ ZBOŽÍ

Líbí se mi jeho stránky.Jasné, přehledné Komunikace super,milé jednání ano a již jsem tak učinila Rozumí tomu co dělají
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a těšíme se na další spolupráci.
Avatar autora | 21.8.2011
+ rychlé dodání
+ příjemné jednání
- nevim

Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi a těšíme se na další spolupráci.
Avatar autora | 14.8.2011
+ přehledný
+ vzdy mi vyjdou vstic s jakymkoli pranim
+ ochotni
+ poradi
+ neni u nich problem kouknout do katalogu a objednat mi vse podle meho prani.

skvele jezdecke potreby pro celou plzen.vzdy vim ze co potrebuju vse tam sezenu
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doufáme, že nám zachováte přízeň i do budoucna.
Avatar autora | 14.8.2011
+ Přehledné stránky, velmi příjemná osobní komunikace!!!

Doporučuji!!!
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doufáme, že nám zachováte přízeň i do budoucna.
Avatar autora | 13.8.2011
+ přehlednost, ochota

Velká spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doufáme, že nám zachováte přízeň i do budoucna.
Avatar autora | 28.7.2011
+ osobní odběr

Rychlé, spolehlivé, dostatečný výběr.
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se opět na další spolupráci.
Avatar autora | 28.7.2011
+ přijde mi že je tam spousta věcí levnějších při objednání přijde balík opravdu za pár dní.například já mám zkušenost ohledně reklamace kvúli velikosti kdy jsem objednala větší velikost a žádala jsem o menší takže velmi příjemné vystupování reklamace bez problémů byla jsem mile překvapena
- zatím o žádných nevím,jsem s tímto obchodem spokojena

všem vřele doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že jste u nás nakoupila a jste se zbožím spokojena. Doufáme, že i v budoucnu náš obchod vyhledáte.
Avatar autora | 27.7.2011
+ rychlost dodání
+ velký výběr zboží
+ plnohodnotný popis zboží

Obchod bych doporučila , protože je vše přehledné a je tady velký výběr , také mě překvapila rychlost dodání zboží , jsem spokojená....
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za Vaši recenzi a doufáme, že nám zachováte přízeň.
Avatar autora | 22.7.2011
+ velmi vstřícný přístup ke všem potřebám zákazníka
- nenapadá mě

velmi dobře vybavený obchod s milou obsluhou, která dokáže odborně poradit.
Avatar autora (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za kladnou recenzi od naší stálé zákaznice!
Nahoru
218 položek celkem
HKM - Rajtky, podložky pod sedlo ... Kentaur - Pérka - jezdecké boty, přilby, rukavice ... St.Hippolyt - Krmení pro koně - granule, müsli Bodit - Krmení pro koně - granule, müsli Provet - Krmení pro koně - granule, müsli German Riding - sítě na seno, čištění koní, deky na koně ... Tattini - Uzdečky, chrániče, chapsy ... Alavis - vitamínové doplňky na klouby ...