Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

4,6 219 hodnocení
5
175x
4
20x
3
10x
2
4x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
VD Avatar autora Veronika Danková | 29.7.2021
Tak ha, jsem na tom úplně stejně. Peníze pryč, zboží nikde, nikam se nemůžu dovolat. Jak dostat peníze zpět, to nevím.
RP Avatar autora Romana Pryglova | 27.7.2021
Objednala jsem v červnu, platba předem na účet, peníze se odečetly okamžitě, ale balíček nikde. Majitelka nekomunikuje ani přes telefon ani přes email!!! Rozhodně nedoporučuji!
N Avatar autora Nikol | 13.6.2021
Objednala jsem 11.3. a stále nic nedorazilo.
KK Avatar autora Kamila Kolářová | 10.6.2021
zboží zaplaceno, neobdrženo, majitelka nekomunikuje ani přes email ani přes telefon JEDINÝ ZPŮSOB,JAK DOSTAT PENÍZE ZPĚT JE VZÍT KOPII PLATBY A JET PŘÍMO DO OBCHODU, MAJITELKA PENÍZE VRÁTÍ A ZAPLATÍ I CESTU!!! TAKTO PODVEDENÝCH LIDÍ JE SPOUSTA A ZVAŽUJÍ PODÁNÍ HROMADNÉ ŽALOBY, PROTO ASI NENÍ PROBLÉM DOSTAT PENÍZE ZPĚT.KAMARÁDCESE TO POVEDLO!!!! NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KS Avatar autora Karolina Svobodova | 25.5.2021
Objednala jsem si zde zboží, čekala jsem na něj přes mesic,stále jim něco chybelo, když zbozi došlo, poprsnik,který jsem si objednala byl velký, poslala jsem zpět, zaslali mi jiný, ten byl zase malý. V emailu mi pani potvrdila at poslu zpět a vrátí mi peníze. Je to 14 dni, peníze stále nepřišli! Paní absolutně nereaguje na telefon,email, prostě nic!! Rozhodně nedoporučuji v tom to obchodě nakupovat! Další vec je, ze paní špatně recenze maze!! Už si tady stěžovalo více lidi
SV Avatar autora Sarka Vojakova | 7.4.2020
Rozhodně spokojenost, vše skladem a ochotný personál vždy poradí!!! ????????
Avatar autora | 13.12.2019
Vše ok.
Avatar autora | 26.11.2019
+ Přišlo to rychle
- Nic

Avatar autora | 21.11.2019
dodáno rychle a v pořádku
K Avatar autora Kateřina | 13.9.2019
Objednávala jsem startovní čísla, ale nejsem spokojená. Popis ani foto neodpovídá. Průměr obalu byl větší. Věřila jsem fotu a popisu, ale bohužel to nevypadá, jak by mělo. Navíc zabalené v krabici od autodílů (?). Dobré ceny, rychle dodaná objednávka, ale zboží neodpovídá.
KB Avatar autora Kristýna Bublová (Administrátor) 4.11.2019
Děkujeme za recenzi! Vybrala jste si sadu startovních čísel, kde oproti popisu rozměr opravdu neodpovídá, v průměru asi o 1cm. V krabici od autodílů občas objednávky posíláme, šetříme přírodu a snažíme se obalový materiál nekupovat, ale využívat krabičky od různých jiných obchodů, kteří nám je ochotně nosí :)
Avatar autora | 29.8.2019
+ Cena a rychlost doručení. Skvělá komunikace.

Doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme za Vaši recenzi!
Avatar autora | 28.7.2019
+ Rychlé a solidní jednání, po zaplacení (moje platba byla převodem z účtu) dodání do 2 dnů (pracovních.

Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme za kladnou recenzi!
MP Avatar autora Michaela Petříková | 20.7.2019
Dvě objedvaky, obě super,, navíc milé překvapení v podobě nečekaného dárků za stále zákazníky. Skvělý jednání i obchod, zboží jako takové. Určitě doporučuji ????????
KB Avatar autora Kristýna Bublová (Administrátor) 23.7.2019
Děkujeme! Jsme rádi, že jste byla spokojená! :)
Avatar autora | 4.7.2019
Veliká spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme! :)
Avatar autora | 25.6.2019
veľmi dobré
Avatar autora | 19.6.2019
+ Super firma, zbozi dorazilo rychle, jednu vec jsem objednala spatne, hned mi ji vymenili. Jsou skveli! Urcite to nebyl muj posledni nakup u teto firmy.

Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme za kladnou recenzi a zdravíme! :)
Avatar autora | 27.5.2019
Spokojenost s obchodem.
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme za kladnou zpětnou vazbu :)
Avatar autora | 19.5.2019
+ rychlost, serióznost, široký sortiment

Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi! :)
Avatar autora | 16.4.2019
+ dobrá cena, výdejna v místě bydliště

dobrá cena, výdejna v místě bydliště
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi! :)
Avatar autora | 18.2.2019
+ rychlost odeslání
+ výborná komunikace s obchodem

Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Jsme rádi, že jste byla spokojená! Děkujeme!
Nahoru
224 položek celkem
HKM - Rajtky, podložky pod sedlo ... Kentaur - Pérka - jezdecké boty, přilby, rukavice ... St.Hippolyt - Krmení pro koně - granule, müsli Bodit - Krmení pro koně - granule, müsli Provet - Krmení pro koně - granule, müsli German Riding - sítě na seno, čištění koní, deky na koně ... Tattini - Uzdečky, chrániče, chapsy ... Alavis - vitamínové doplňky na klouby ...